AcasaAcasa  
  • Ultimele imaginiUltimele imagini  
  • CăutareCăutare  
  • ÎnregistrareÎnregistrare  
  • ConectareConectare  

• Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

- Debarcaderul părăsit

2 participanți

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1- Debarcaderul părăsit Empty - Debarcaderul părăsit Joi Apr 10, 2014 12:56 pm

Hades.

Hades.
    templier
    templier

După toate ăstea, am decis să mai mă plimb puțin prin zonă și dau de un debarcader, un loc unde sunt foarte multe corabii, toate arătând părăsite.
    Mă opresc la intrare și citesc un panou pe care scrie: ”Nu intrați!”

2- Debarcaderul părăsit Empty Re: - Debarcaderul părăsit Vin Apr 11, 2014 4:11 am

Emoriam

Emoriam
    mutant
    mutant

Pe acolo îmi făceam eu veacul. Era locul meu preferat, ca o a doua casă. Cui să nu-i placă ? Și totuși, simțeam o prezență... probabil că e om, sau nu... voi afla în curând

3- Debarcaderul părăsit Empty Re: - Debarcaderul părăsit Vin Apr 11, 2014 4:38 am

Hades.

Hades.
    templier
    templier

Înaintez încet până văd o umbră în față și strig:
    - Cine ești, și ce faci aici?!

4- Debarcaderul părăsit Empty Re: - Debarcaderul părăsit Vin Apr 11, 2014 4:39 am

Emoriam

Emoriam
    mutant
    mutant

Gând: Să facem lucrurile mai interesante...
    Și am fugit. Ar trebui să mă urmărească

5- Debarcaderul părăsit Empty Re: - Debarcaderul părăsit Vin Apr 11, 2014 4:42 am

Hades.

Hades.
    templier
    templier

Hmm, se aud pași, cred că ar fi interesant să-l urmăresc
    Peste câteva clipe arunc cuțitul care este legat cu un lanț de brațul meu după el și continui să-l urmăresc.

6- Debarcaderul părăsit Empty Re: - Debarcaderul părăsit Vin Apr 11, 2014 4:43 am

Emoriam

Emoriam
    mutant
    mutant

Am dat drumul din felinar unui suflet de femeie. Era strălucitor și de culoare verzuie. Se apropia încet de bărbatul ce mă urmărea

7- Debarcaderul părăsit Empty Re: - Debarcaderul părăsit Vin Apr 11, 2014 4:47 am

Hades.

Hades.
    templier
    templier

Văd o lumină strălucitoare care se apropie spre mine și Deathmark mă teleportează pe un vas și-mi spune: ”Cu asta nu e de joacă, e un suflet”, iar în următorul moment strig:
    - Arată-te!

8- Debarcaderul părăsit Empty Re: - Debarcaderul părăsit Vin Apr 11, 2014 10:19 am

Emoriam

Emoriam
    mutant
    mutant

Strig, în timp ce râd:
    -Și dacă nu vreau ? Om nesăbuit... mai bine nu veneai pe aici, nu îți dau șanse de ieșire

9- Debarcaderul părăsit Empty Re: - Debarcaderul părăsit Vin Apr 11, 2014 10:40 am

Hades.

Hades.
    templier
    templier

- Chiar crezi că poți distruge ceva intangibil?
    Imediat după aceea demonul absoarbe o corabie și o aruncă în mijlocul debarcaderului.
    - Dacă tot ești așa de puternic cum te crezi, dovedește-o!

10- Debarcaderul părăsit Empty Re: - Debarcaderul părăsit Vin Apr 11, 2014 10:41 am

Emoriam

Emoriam
    mutant
    mutant

Accept provocarea. Sufletul acelei femei a ajuns în spatele băiatului și a început să-l stranguleze. Nu prea tare, tipul era distractiv, așa că am vrut să mă distrez cu el până la capăt

11- Debarcaderul părăsit Empty Re: - Debarcaderul părăsit Vin Apr 11, 2014 10:46 am

Hades.

Hades.
    templier
    templier

Imediat demonul mă eliberează și ne teleportăm în afara debarcaderului, nu înainte de a lăsa mesajul:
    - Ne vedem în pădure!

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
    Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Copyright TDC , toate drepturile rezervate pentru aceasta comunitate. Tema reazliata de Fumei.