AcasaAcasa  
  • Ultimele imaginiUltimele imagini  
  • CăutareCăutare  
  • ÎnregistrareÎnregistrare  
  • ConectareConectare  

• Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Liniştea umbrei

2 participanți

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

In jos  Mesaj [Pagina 2 din 2]

1Liniştea umbrei - Pagina 2 Empty Liniştea umbrei Dum Apr 13, 2014 8:18 am

Lya

Lya
    mutant
    mutant

Rezumarea primului mesaj :

Ce era mai relaxant decât să stai într-un copac,la umbră,pe o zi toridă?Nimic.Stăteam şi priveam frunzele acelui nuc cum le clătina,uşor,vântul.Oarecum plictiseala mă prindea în ghearele ei.Oftez.

26Liniştea umbrei - Pagina 2 Empty Re: Liniştea umbrei Dum Apr 13, 2014 9:56 am

Hades.

Hades.
    templier
    templier

- Hah, rad eu usor apoi ma asez jos

27Liniştea umbrei - Pagina 2 Empty Re: Liniştea umbrei Dum Apr 13, 2014 9:58 am

Lya

Lya
    mutant
    mutant

Liniştea năvălise din nou peste acel loc,doar că de data asta numai era o finţă să-l ocupe,ci două.

28Liniştea umbrei - Pagina 2 Empty Re: Liniştea umbrei Dum Apr 13, 2014 10:05 am

Hades.

Hades.
    templier
    templier

- Pot sa am incredere in tine, intreb eu..
    In gandul meu "/..(Nu existi fara dezamagire)..\"

29Liniştea umbrei - Pagina 2 Empty Re: Liniştea umbrei Dum Apr 13, 2014 10:07 am

Lya

Lya
    mutant
    mutant

-Ai putea să ai încredere într-o necunoscută?
    Mă întorc către el.

30Liniştea umbrei - Pagina 2 Empty Re: Liniştea umbrei Dum Apr 13, 2014 10:09 am

Hades.

Hades.
    templier
    templier

- Ce zici, as putea? incep sa zambesc

31Liniştea umbrei - Pagina 2 Empty Re: Liniştea umbrei Dum Apr 13, 2014 10:10 am

Lya

Lya
    mutant
    mutant

Mă uit la el fără să spun nimic.Nu vreau să mă leg de nimeni,încă.Dar pot încerca.
    -Eu cred că poţi.

32Liniştea umbrei - Pagina 2 Empty Re: Liniştea umbrei Dum Apr 13, 2014 10:14 am

Hades.

Hades.
    templier
    templier

- Ok, raspund eu bucuros, ma bucur ca exista cineva in ' care pot sa am incredere

33Liniştea umbrei - Pagina 2 Empty Re: Liniştea umbrei Dum Apr 13, 2014 10:16 am

Lya

Lya
    mutant
    mutant

Răsuflu şi mă întorc în altă parte.Oare poţi?

34Liniştea umbrei - Pagina 2 Empty Re: Liniştea umbrei Dum Apr 13, 2014 10:18 am

Hades.

Hades.
    templier
    templier

- Ce as avea de pierdut, raspund usurat
    Oricum nu poti cunoaste extazul fara agonie..

35Liniştea umbrei - Pagina 2 Empty Re: Liniştea umbrei Dum Apr 13, 2014 10:24 am

Lya

Lya
    mutant
    mutant

-Deacord.Apropo,bănuiesc că tu eşti om şi sigurat ai ceva protector..sau nu ştiu..aveţi voi ceva oameni ca să păstraţi echilibru cu noi.

36Liniştea umbrei - Pagina 2 Empty Re: Liniştea umbrei Dum Apr 13, 2014 10:28 am

Hades.

Hades.
    templier
    templier

- Da, si chicotesc usor. El este Deathmark, sau cel putin asa ii spun, nu mi-a dezvaluit inca numele lui.
    *Demonul apare de nicaieri*

37Liniştea umbrei - Pagina 2 Empty Re: Liniştea umbrei Dum Apr 13, 2014 10:43 am

Lya

Lya
    mutant
    mutant

Ridic puţin privirea şi mă uit la el.Dracu în persoană.Dar faza era că nu-mi era frică.

38Liniştea umbrei - Pagina 2 Empty Re: Liniştea umbrei Dum Apr 13, 2014 10:48 am

Hades.

Hades.
    templier
    templier

- Pare infricosator, dar e destul de treaba....
    - Ssh, sopteste el
    Apoi ma gandesc, " Oare ce parere are despre mine?"

39Liniştea umbrei - Pagina 2 Empty Re: Liniştea umbrei Dum Apr 13, 2014 10:51 am

Lya

Lya
    mutant
    mutant

-Woah...şi zici că e de treabă.
    Mă uit la el calm.

40Liniştea umbrei - Pagina 2 Empty Re: Liniştea umbrei Dum Apr 13, 2014 11:01 am

Hades.

Hades.
    templier
    templier

- Eh, se da si el mare, intelege-l
    Ma uit la ea si incep sa rad

41Liniştea umbrei - Pagina 2 Empty Re: Liniştea umbrei Lun Apr 14, 2014 2:06 am

Lya

Lya
    mutant
    mutant

Încerc să schiţez şi eu un mic zâmbet.Nu eram obijnuită să zâmbesc,singurele persoane care mi-au zărit zâmbetul şi mi-au auzit râsul sunt fraţii mei mai mari,atâta tot.
    -D-da.

42Liniştea umbrei - Pagina 2 Empty Re: Liniştea umbrei Lun Apr 14, 2014 3:37 am

Hades.

Hades.
    templier
    templier

- Eu trebuie sa plec, raspund intarzit
    Sper ca ne vom revedea...

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 2 din 2]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:
    Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Copyright TDC , toate drepturile rezervate pentru aceasta comunitate. Tema reazliata de Fumei.